Vés al contingut (premeu Retorn)

El parc d'Europa tindrà una zona de jocs infantil ampliada aquesta primavera

per Ana Ruiz darrera modificació 04/12/2017 09:58

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha presentat a un grup format per una quinzena de nens i nenes de l'Associació de Veïns Gaudeix Mas Costa el projecte d'ampliació de la zona de jocs infantils del parc d'Europa. Es tracta d'una demanda reiterada del veïnat i a la reunió van assistir famílies usuàries del parc per conèixer de primera mà les intencions municipals. La idea és ampliar la zona de jocs infantils amb nous elements per a nois i noies a partir de vuit anys com llits elàstics, tirolina i altres jocs. L'alcaldessa ha subratllat que "serà un parc adaptat per a infants amb mobilitat reduïda ja que es suprimiran les barreres arquitectòniques".

L'ampliació del parc, però, estava pensada en una àrea que els usuaris dediquen a la pràctica del futbol i, un cop conegut el projecte, l'alcaldessa s'ha compromès a modificar l'ampliació perquè els infants que vulguin puguin continuar practicant futbol i, a més, s'estudia la instal·lació de porteries.

Isabel Garcia, s'ha mostrat molt satisfeta amb la reunió mantinguda amb els infants que han sabut interpretar sobre els plànols el projecte d'ampliació del parc infantil del barri de Mas Costa i oferir suggeriments per millorar-lo. La reunió també ha servit per acceptar altres suggeriments com canviar de banda una de les rampes d'accés per seguir el camí natural que fan les famílies per anar al parc. Garcia ha agraït "la participació de l'entitat veïnal i molt especialment d'aquestes famílies participants a la reunió". L'objectiu de l'Ajuntament de Santa Perpètua és tenir feta aquesta ampliació del parc d'Europa la propera primavera.