Vés al contingut (premeu Retorn)

El mes de maig l'Aula del parc tracta la mobilitat sostenible

per Ana Ruiz darrera modificació 08/05/2017 14:43

La mobilitat sostenible és el tema central de la programació del mes de maig de l'Aula del parc. La primera proposta tindrà lloc aquest diumenge 7 de maig sota el títol Sobre rodes i la segona, el 21, amb una caminada a Santiga. Els tallers començaran a les 10 hores i cal inscripció prèvia a l'adreça auladelparc@staperpetua.cat . Les activitats estan adreçades a famílies amb infants d'entre 4 i 12 anys.

L'Aula del parc convida als assistents al taller Sobre rodes a anar amb la bicicleta o patinet, tant infants com adults. La proposta és realitzar una volta pels carrers principals del municipi "tot aprofitant la quantitat de detalls que podem veure quan anem en bici i que se'ns passen per alt quan anem en cotxe", segons destaca l'equip de dinamització de l'Aula. Per finalitzar el taller, l'idea és reutilitzar pneumàtics de cotxe per a donar-los una nova vida, i transformar-los en un hort.

El taller del 21 de maig proposa caminar a peu a Santiga. La dinamitzadora Alba Sanuy ha explicat que anar a peu és un transport senzill i econòmic i que "la intenció és explicar el camí, que no és fàcil a peu i arribar al paratge passant per Torreferrussa". També ha informat que l'associació Amics de Santiga realitzarà una visita guiada per l'església de Santiga i per aquest espai on destaca també la visita al Torrent dels Morts.

L'Aula del parc ja va dedicar el setembre passat la programació a la mobilitat però des d'una vessant sobre la problemàtica que originava i en aquesta ocasió es centra en els beneficis d'una mobilitat sostenible per fomentar anar a peu o en bicicleta.