Vés al contingut (premeu Retorn)

El Mercat Municipal organitza aquest dissabte la 2a Nit de tapes

per Comunicació darrera modificació 04/05/2017 13:44

El Mercat Municipal de Santa Perpètua organitza aquest dissabte 4 de març la 2a Nit de tapes després de l’èxit de la primera edició que va omplir l’equipament amb tanta gent que durant força estona no es podia avançar ni arribar a les parades. Es va calcular que unes 2.000 persones havien assistit a l’activitat. Amb l’experiència de l’any passat apresa, l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Santa Perpètua, prepara la 2a Nit de tapes que començarà a les 20 h del dissabte 4 de març.

Els paradistes del Mercat Municipal buidaran els seus aparadors del gènere habitual i oferiran tapes elaborades, fredes i calentes amb els productes que normalment ofereixen a la seva clientela. Cada parada promocionarà el seu gènere però a base de tapes, que es podran adquirir al preu d’un, dos i tres euros i també hi haurà begudes. L’activitat està previst que es perllongui fins a la mitjanit.

L’objectiu de la Nit de tapes, segons diu l’entitat, és apropar l’equipament a la ciutadania i mostrar la qualitat dels productes que es poden trobar cada dia. Actualment, el Mercat Municipal compta amb tretze parades ocupades. Un de les que està buida, es cedirà durant la Nit de tapes a la Bodega Folguera, situada a tocar del Mercat, per poder oferir begudes. El bar del Mercat també estarà obert.

La Nit de tapes estarà amenitzada amb música i a la plaça exterior del Mercat, l’Ajuntament instal·larà taules per fer l’estada molt més còmoda. Dins de l’equipament no hi haurà taules amb la idea d’evitar les aglomeracions que es van registrar l’any passat i permetre més fluïdesa. El president de l’Associació de paradistes, Octavi Quero, ha manifestat que "aquesta setmana tothom ha estat treballant a tope i molt il·lusionats per a la 2a Nit de tapes" i ha subratllat que cada paradista oferirà els seus productes elaborats i a través d'una festa.