Vés al contingut (premeu Retorn)

El Formiguer celebra la festa del circ per cloure el curs del servei

per Ana Ruiz darrera modificació 07/07/2017 09:46

Els infants i famílies usuàries de l’Espai Socioeducatiu el Formiguer van celebrar el 21 de juny la Festa del Circ amb motiu de la finalització del curs. L’equipament informa que va ser una gran tarda en la que “es van viure moments d’alegria, diversió i sobretot d’unió entre els uns i els altres”.

Els infants van preparar amb molta il·lusió diferents actuacions que van gaudir amb les famílies. Els més petits van cantar una cançó de circ i posteriorment van fer un espectacle de domadors i equilibristes. A més, els mitjans van escriure una cançó de rap descrivint el seu grup i la van interpretar entre tots. També van fer una actuació de malabars i diferents trucs de màgia. Per acabar la gran Festa del Circ, es van unir totes les famílies.

L’equipament d’intervenció socioeducativa El Formiguer es va posar en marxa a finals de 2015. La regidora de Benestar Social i Atenció a les Persones, Ana Bajo, ha valorat positivament el servei que “porta dos anys i es veu el fruit de la feina feta” i afegeix que “el Formiguer és una gran família que treballa pel bé comú”. També ha destacat la implicació de les famílies. Durant aquest mes, els infants participen en un casal d’estiu enfocat també en el medi ambient.