Vés al contingut (premeu Retorn)

El Consell Infantil Municipal treballarà per millorar el reciclatge

per Comunicació darrera modificació 26/01/2018 09:29
Aquesta tarda tindrà lloc la primera trobada d'aquest organisme, format per alumnat de cinquè de Primària de tots els centres educatius del municipi

El Consell Infantil Municipal tractarà aquest curs sobre els residus. Sota el títol Millorar la separació i el reciclatge de residus, els representants de cinquè de Primària dels set centres educatius de Santa Perpètua debatran aquest tema al llarg del que resta de curs amb l'objectiu de fer propostes i proposar accions per millorar el reciclatge al nostre municipi i augmentar la conscienciació sobre la necessitat de separar i reciclar la brossa.

El Consell es reunirà aquesta tarda en una primera trobada al Centre Cívic el Vapor. Durant diverses sessions de treball, els infants aportaran les seves idees i visió; obtindran informació sobre la temàtica, reflexionaran, debatran i faran propostes per traslladar-les al Ple del Consell Infantil Municipal, al mes de maig. En aquesta sessió final, l'alcaldessa i els regidors podran fer comentaris a les diferents iniciatives i expressaran el suport que ofereixen a cadascuna d’elles.

El Consell Infantil Municipal de Santa Perpètua és un òrgan consultiu de l'Ajuntament format per infants de 10 a 11 anys del municipi. La seva funció és aportar la visió que els nens i les nenes tenen sobre la realitat que els envolta als responsables polítics del municipi per tal que la seva opinió sigui tinguda en compte a l’hora de prendre decisions que els afecten com a ciutadans.