Vés al contingut (premeu Retorn)

El boulder indoor de La Promotora compleix deu anys

per Comunicació darrera modificació 27/09/2018 13:38
És gratuït i obre de dilluns a dijous de 17 a 20 hores i dimecres de 10 a 13 hores

La Regidoria de Joventut disposa des de fa deu anys d’un boulder indoor per practicar escalada. L’equipament es troba a l’edifici de La Promotora, al primer pis, davant del Punt Jove.

El boulder va ser construït al juny del 2008 i es va inaugurar coincidint amb la Mostra de Turisme Jove d’aquell any. Durant un temps el Centre Excursionista Santa Perpètua (CESP) a través d’un conveni signat amb l’Ajuntament va poder obrir l’espai als vespres. Fa uns anys es va fer una remodelació. El boulder és una modalitat d’escalada que es realitza agafant-se a pedres petites i sense cordes. El de Joventut és un boulder petit però està dissenyat per poder entrenar pensant en escalades verticals i també inclinades. Al terra hi ha matalassos per evitar lesions.

El boulder és gratuït i és obert a tothom que vulgui fer-ne ús. L’horari és de dilluns a dijous de 17 a 20 hores i els dimecres de 10 a 13 hores, sempre amb l’autorització del personal. En el cas dels menors de setze anys, és necessari que vagin acompanyats d’una persona responsable.