Vés al contingut (premeu Retorn)

El 16 de desembre s'inicia una nova campanya d'asfaltat de carrers

per Comunicació darrera modificació 15/12/2014 18:07
L'actuació, que suposa una inversió de 90.000 euros, s'iniciarà al passeig de la Florida

L’Ajuntament de Santa Perpètua, a través de la Regidoria de Via Pública, posarà en marxa el dimarts 16 de desembre una nova campanya d'asfaltat. Els treballs s'iniciaran al passeig de la Florida en el tram comprès entre el carrer de Pablo Picasso i l'avinguda de l'Onze de Setembre.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Via Pública, Joan Mestres, ha expressat que, en total, s’invertiran en aquestes actuacions 90.000 euros. Per a Mestres, la despesa és “irrisòria per a les necessitats reals, però les circumstàncies són les que són i amb el que tenim a les nostres mans ho farem el millor possible”.

Els Serveis de Via Pública, Manteniment i Activitats ha informat que el dimecres 17 de desembre i dijous 18 de desembre s'arranjaran els carrers d’Enric Granados amb Mossèn Camil Rossell, del poeta Maragall, de Prat de la Riba, de la Indústria, de l'avinguda de Santiga i d'un nou tram del passeig de la Florida. Precisament, a aquesta via, es realitzarà l’acció més destacada amb la millora d’un total de 2.500 metres quadrats a diverses zones del passeig.

La campanya d'asfaltat continuarà desprès de festes, a partir del 7 de gener, amb actuacions a les avingudes de Jacint Verdaguer, Catorze, Divuit i Girona i al carrer Vint. El regidor de Via Pública, Joan Mestres, ha destacat les accions a rotondes del municipi i la instal·lació d’un pas elevat a l'avinguda de Santiga entre el Mercat Municipal i el parc Municipal. Les accions formen part de dues fases del Pla d’asfaltat 2014-2015.