Vés al contingut (premeu Retorn)

Educació programa aquest dijous una xerrada del pas de Primària a Secundària

per Comunicació darrera modificació 03/04/2018 12:40
Per a la xerrada, que tindrà lloc a les 17 hores a l'Escola Santa Perpètua, cal inscripció al correu electrònic educació@staperpetua.cat

La Regidoria d’Educació organitza aquest dijous 5 d’abril la xerrada 'El viatge de Primària a Secundària', a càrrec del professor i formador de la Diputació de Barcelona Toni Argent. L’activitat tindrà lloc a l’Escola Santa Perpètua i és oberta a tots els pares i mares, especialment a aquells que tenen fills a cinquè i sisè. Durant la xerrada, es parlarà dels principals canvis que es produeixen entre les etapes educatives de Primària i Secundària, què s'entén per èxit escolar, la importància de l'assessorament i la informació i l'entrada a l'adolescència, entre d'altres aspectes. L’objectiu és afavorir el coneixement de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) per facilitar el suport als fills i filles en aquesta transició. A Santa Perpètua el proper curs escolar 2018-2019 començaran l’ESO un total de 360 alumnes.

Segons expliquen des de la Regidoria d'Educació, per a molts pares i mares, aquesta nova etapa presenta noves expectatives “carregades d’incertesa que neguitegen en un moment especialment ja complicat com és l’adolescència”. Amb la xerrada el viatge de Primària a Secundària es vol donar una perspectiva positiva i donar eines per a una planificació adequada i per tal que aquesta adaptació pugui esdevenir formativa, entenent aquests canvis com una oportunitat d’aprenentatge i creixement.

Les persones interessades a assistir a la xerrada es poden inscriure al correu electrònic educacio@staperpetua.cat.