Vés al contingut (premeu Retorn)

Dissabte 18 de març se celebra la 15a Llotja de Vehicles Clàssics i Antics

per Ana Ruiz darrera modificació 20/03/2017 10:18

La Regidoria de Promoció Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua i una comissió ciutadana d’aficionats organitza dissabte 18 de març la quinzena edició de la Llotja de Vehicles Clàssics i Antics. El recinte firal i el passeig de la Florida, entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i el camí de la Granja, així com l'aparcament de l'avinguda de l'Onze de setembre seran l’escenari d’aquesta activitat, que tindrà lloc des de les nou del matí fins a les sis de la tarda.

La Llotja de Vehicles Clàssics i Antics disposarà d’exposició i venda de motocicletes i cotxes antics; vehicles restaurats i per restaurar i es podran adquirir tota mena de peces de recanvi relacionades amb el món del motor. L’organització posa a disposició dels participants més de 19.000 metres quadrats d’exposició i ofereix aparcament gratuït tant als expositors com als visitants.

Una cinquantena d'expositors d'arreu de Catalunya han confirmat la seva presència. I durant tot el dia s'instal·larà un Scalextric gegant on tothom podrà fer circular els cotxes propis o els que ja portarà el circuit.

Un dels membres de la comissió ciutadana d'aficionats perpetuencs als vehicles clàssics i antics, Joan Remon, explica que les parades seran sobretot relacionades amb les motocicletes perquè restaurar un cotxe és molt car. Remon espera que la de Llotja de demà sigui tan lluïda com les anteriors i que vinguin un centenar de vehicles.

La Regidoria de Promoció Local recorda que la Llotja atreu cada any milers de visitants al municipi i que la de Santa Perpètua està considerada la segona fira d’aquesta temàtica a l’aire lliure a Catalunya. Joan Remon diu que ve gent de Catalunya i de França i que la de Santa Perpètua és la segona a l'aire lliure després de la de Sils.