Vés al contingut (premeu Retorn)

Cultura obre fins al 15 de juliol el termini per que les entitats sol·licitin subvenció per participar a la Cavalcada de Reis 2019

per Comunicació darrera modificació 03/07/2018 10:15

La Regidoria de Cultura ha obert el termini per tal que les entitats que vulguin participar a la Cavalcada de Reis 2019 puguin sol·licitar subvencions. L'ajut es condiciona a la construcció, per part de les entitats beneficiàries, d’un màxim de vuit carrosses, degudament dinamitzades amb les seves corresponents comparses, i que acompanyen les tres carrosses de ses majestats, segons detallen les bases de la convocatòria.

El termini d’admissió de sol·licituds es va obrir ahir dilluns i es perllongarà fins al 15 de juliol. La documentació s’ha de presentar al Registre general de l’Ajuntament, situat a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), al registre de la Granja Soldevila, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores o bé mitjançant instància telemàtica al web municipal. La convocatòria s'adreça a les entitats inscrites als registres de la Generalitat de Catalunya corresponents i al municipal d'entitats.


Les bases es poden consultar a la Seu electrònica del 'Ajuntament de Santa Perpètua.