Vés al contingut (premeu Retorn)

Comença la Setmana de la Gent Gran que inclou música, excursions, teatre i ball

per Ana Ruiz darrera modificació 02/10/2017 13:22

L’1 d’octubre es commemora el Dia Internacional de la Gent Gran i, coincidint amb aquesta celebració, l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda organitza del 2 al 6 d’octubre la Setmana de la Gent Gran que inclou música, excursions, teatre, li­te­ratura i ball. La programació començarà avui dilluns 2 d’octubre a les 18 hores al Casal Cívic (plaça de Miquel Martí i Pol) amb la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran on es donarà lectura al manifest d’aquest 1 d’octubre. Posteriorment, a les 18.15 h s’ha programat l’actuació de la Coral i, a les 19 hores, un concert d’havaneres amb el grup A tota vela.

El 3 d’octubre estava prevista l’excursió de germanor a la Seu Vella de Lleida i la regidora de Gent Gran, Neus Garcia, ha anunciat que queda suspesa per la situació actual a Catalunya i que properament s'anunciarà nova data.

Dimecres, 4 d’octubre, les activitats consistiran en les actuacions dels Grup de Lectura i del Grup de Teatre del Casal de la Gent Gran al Casal Cívic. La primera actuació començarà a les 17 hores i la segona mitja hora més tard. El 5 d’octubre s’ha programat una exhibició de màster class de ball en línia, també al Casal Cívic, a partir de les 17 hores. La segona excursió de la programació tindrà lloc el divendres 6 d’octubre, al matí, al Museu Tèxtil de Terrassa. Les inscripcions s’han de formalitzar prèviament al Punt d’Informació de la Gent Gran, situat a la Granja Soldevila. La cloenda de la Setmana de la Gent Gran tindrà lloc a partir de les 18 hores, al Casal Cívic, amb una tarda de bal el 6 d'octubre.