Vés al contingut (premeu Retorn)

Aquest cap de setmana se celebra la Festa de l'Esport

per Comunicació darrera modificació 05/05/2017 12:17
Durant l'acte es premiaran els millors esportistes locals de la temporada passada

La 18a edició de la Festa de l'Esport de Santa Perpètua se celebrarà aquest cap de setmana amb el lema L’esport no és virtual, fes-lo real i amb un programa que contempla diferents activitats, que tindran lloc als dos pavellons d’esports i al seu exterior.

Dissabte, entre les 9.30 i les 13 hores, hi haurà, al Parc lúdic esportiu, al Pavelló i al carrer, activitats recreatives amb inflables, actes esportius a l’aire lliure per part de les entitats esportives i el Servei d’Esports de l’Ajuntament, activitats per a la gent gran i gimnàstica de manteniment.

El Pavelló 1 acollirà d’11 a 13 hores exhibicions del Club Rítmica, del Club de Patinatge i del Servei d’Esports amb hip-hop. El Club de Bàsquet Santa Perpètua organitzarà una botifarrada al Parc lúdic esportiu de 9 a 12 hores. De 10 a 12 hores, davant del Pavelló 2, se celebrarà una màster classe de ciclisme indoor.

La jornada de dissabte acabarà amb el lliurament dels premis als millors esportistes de la temporada 2013-2014 i als participants a la lliga de futbol escolar Fair Play. L’acte tindrà lloc a partir de les 13.30 hores al Pavelló 1.

Els premis als esportistes més destacats en la 18a Festa de l’Esport de Santa Perpètua seran per a José Luis Sopesens, del Club de Judo de Santa Perpètua, que va obtenir la tercera posició en el Campionat de Catalunya de veterans, la segona en el d’Espanya i la setena en el del Món; Antonio López, del Club Atlètic Mollet, primer al Campionat de Catalunya de cros i segon al Campionat d’Espanya de cros per equips; i Marc Lort, de l’escola de karate Senshi Dojo, tercer al Campionat d’Espanya Universitari, tercer al Campionat de Catalunya i tercer al Campionat de Catalunya de clubs. El guardó per a l’equip més destacat serà per al cadet femení del Club Bàsquet Santa Perpètua, primer al seu campionat de lliga.

En l’apartat de reconeixement a l’esportivitat o mèrits esportius, els premiats, que han estat designats per les mateixes entitats, seran el cadet masculí del Club Bàsquet Santa Perpètua; Paula Orta, del Club Rítmica Santa Perpètua; Álex Mendoza, del Senshi Dojo; el benjamí D de la UCF Santa Perpètua; el cadet del Club Esportiu Santa Perpètua; Gerard Guardiola, de l’Sport Sala; Xavi Garcia, del Club de Judo de Santa Perpètua; Verònica Gómez, del Club Natació Santa Perpètua; David Expósito, de l’Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao; Eva Codina, del Club de Patinatge, i l’equip juvenil del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua. El premi pel foment de l’esport escolar serà per a l’AMPA de l’Escola Santiga. Finalment, les tres mencions especials seran per a Tomás Poderoso, del Club Esportiu Fondistes Fem Força; Montse Chertó, del Club Esportiu Santa Perpètua, i Maria Garcés, una veïna de Santa Perpètua de 85 anys que encara avui dia practica esport i participa a les passejades que organitza el Servei d’Esports.