Vés al contingut (premeu Retorn)

A partir d'aquest dimecres 7 de gener es poden recollir a la Granja Soldevila les entrades per al Primer Concert de l'Any

per Comunicació darrera modificació 28/04/2017 14:40
L'Orquestra de Cambra de l'Empordà protagonitzarà el concert, que tindrà lloc al Teatre del Centre Parroquial

L'Orquestra de Cambra de l'Empordà protagonitzarà el primer Concert de l'Any, que tindrà lloc aquest diumenge 11 de gener a les 19 hores al Teatre del Centre Parroquial. Sota el títol Valsos i Polques de Viena i l'Empordà, l'orquestra ha preparat un concert, dividit en dues parts, on interpretarà un total de nou obres. L'activitat clausurarà la programació de Nadal i Reis que ha organitzat la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua durant aquestes dates.

Les invitacions es poden recollir aquest dimecres 7 de gener, demà dijous i divendres de 17 a 21 hores a la Granja Soldevila. La Regidoria ha informat que només es podran recollir un màxim de quatre entrades per persona. Si en quedessin es podrien recollir el mateix diumenge, una hora abans de l'inici del concert.

El primer Concert de l'Any inclou quatre obres de Johann Strauss, entre elles, El vals de l'emperador i El bell Danubi blau. També interpretaran peces d'Albert Cotó, Josep Blanch i Josep Serra.

L'Orquestra de Cambra de l'Empordà (OCE) es va fundar a Figueres l'any 1989. Enguany, tot coincidint amb el seu 25è aniversari, presenta una renovada formació composta per brillants i joves intèrprets compromesos amb la música dels compositors catalans (dels quals l'OCE sempre interpreta almenys una obra a cada concert) i també amb la innovació constant.

Les invitacions per al Primer Concert de l'Any que tindrà lloc aquest diumenge es poden començar a recollir aquesta tarda.