Vés al contingut (premeu Retorn)

Equipament juvenil

Passatge del Mas Granollacs, s/n

08130

Santa Perpètua de Mogoda

935606222

b.st.perpetua@diba.cat

De dilluns a divendres de 16 a 20.30 hores. Dimarts, dijous i dissabte de 9.30 a 13.30 hores. (HORARI D'ESTIU: del 24 de juny a l’1 de setembre: De dilluns a divendres de 16 a 20.30h)

 L’espai ocupat per la biblioteca consta de dues plantes i diferents localitzacions:

Préstec


 

 

Zona d’entrada. S’hi pot trobar una zona amb butaques, una màquina de cafès i snacks, una font i el taulell de préstec. Hi trobareu exposades les novetats de cada mes. Ocasionalment s’hi fan exposicions pròpies o itinerants. Aquesta zona compta amb l’Espai 2, una sala polivalent compartida amb la Regidoria de Cultura on s’hi realitzen activitats, exposicions i sessions de cinema.   

Zona infantilEspai de la primera planta on s’hi pot trobar informació, contes, llibres i novel·les per a nens d’entre 0 a 14 anys. Hi ha un espai diferenciat per a prelectors més lúdic on els pares han d’acompanyar als més petits a la iniciació a la lectura, un espai de lectura distesa i les taules per a fer deures i treballs. Actualment hi ha tres ordinadors per buscar informació i un de consulta de catàleg. 


Zona d’adultsEspai situat a la segona planta on s’hi poden consultar revistes, llibres, novel·les, música i cinema. Compta amb sis ordinadors de consulta, dos catàlegs i un punt de recàrrega de targetes.