Vés al contingut (premeu Retorn)

Transparència

per prova darrera modificació 29/01/2018 14:19

PRESENTACIÓ ALCALDESSA PORTAL DE LA TRANSPARÈNCIA 2018


El nou Portal de la Transparència de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda suposa una ampliació substancial de la informació que es posa a disposició de la ciutadania, de forma ordenada i accessible, en relació a l’activitat municipal, els acords dels òrgans del govern local, la gestió econòmica i altres elements d’interès públic.


L’administració pública i democràtica al segle XXI ha d’oferir a la ciutadania eines per l’accés a la informació dels afers públics que l’afecten. La informació ha de ser accessible i contribuir a millorar el coneixement i el funcionament de l’administració pública, en aquest cas de l’administració més propera a la ciutadania, el seu Ajuntament.

 

Més enllà del compliment de les lleis de transparència, a l’Ajuntament de Santa Perpètua tenim la voluntat política de continuar ampliant la informació disponible i estem oberts a treballar per millorar el Portal de la Transparència. Ser transparents no és, només, una obligació legal, és una manera de fer i d’administrar els recursos públics, els recursos comuns.

Isabel Garcia Ripoll,

alcaldessa

 

ACCÉS AL PORTAL DE TRANSPARÈNCIA