Vés al contingut (premeu Retorn)

Transparència

per prova darrera modificació 07/11/2014 11:36

 La lley 19/2013 de 9 de desembre, de transaparència, d'accés a la informació pública i bon govern, inagura un marc jurídic en el dret d'accés a la informació pública, i un nou règim de publicitat activa general per a tota les accions públiques. Som davant d'un veritable dret, en el qual cal protegir jurídicament el "dret a saber" que tenen totes les persones.

"Tots els documents públics són en principi públics i només poden ésser retinguts per tal de protegir altres drets i interessos legítims".

La llei de Transparència farà que tots els organismes públics tinguin un Portal de Transparència a on es faciliti el coneixement de tota la informació rellevant de la gestió municipal; també actualitza el dret d'accés a la informació pública, agilitant els procediments i terminis per presentar i tramitar instàncies; i també exigirà l'aprovació d'un Codi de Bon Govern i exigirà als càrrecs municipals els seu compliment.

A continuació, podeu accedir al web relacionat amb la transparència de l'Ajuntament de Santa Perpètua, on trobareu l'accés directe a tots els punts d'interès.

ACCÉS AL WEB DE TRANSPARÈNCIA      transparència.jpg