Vés al contingut (premeu Retorn)

EQUIPAMENTS RELACIONATS

Mogoda Serveis SAM

  

Mogoda Serveis SAM, Societat Anònima Municipal. És l’empresa de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda que s’encarrega de la neteja dels carrers i dels edificis públics, de la recollida selectiva de vidre, paper i envasos lleugers, de la recollida d’andròmines, del control de qualitat de la recollida de la brossa domèstica, de la gestió de la Deixalleria i de l’Aparcament Municipal de Camions.


Des del seu inici, l’any 1994, ha volgut incorporar les últimes novetats tecnològiques del sector i per això s’ha dotat de la maquinària més innovadora amb l’objectiu de millorar la qualitat de la neteja.


L’any 1996 a Santa Perpètua es reciclava el 4’75% de les deixalles. L’any 2001 la recuperació i el reciclatge es va situar en el 12’17%.

Gràcies a tot això, la ciutat de Santa Perpètua ha rebut diversos reconeixements, entre ells:

President Mogoda Serveis

Sr. Julio Pérez Albero 

Gerent

Sr. Jaume Garcia Sadernas

La 'Bandera Verde - Ciudad Sostenible' els anys 2000 i 2001.- Aquests premis són atorgats a Madrid per la Federación de Usuarios-Consumidores Independientes FUCI, amb el patrocini del Ministeri de Sanitat i Consum. S’atorga cada any a 10 municipis de tot Espanya, sense distinció del nombre d’habitants.

L'Escoba de Plata 2000', 'Escoba de Oro 2002' i 'Escoba de Oro - Mención Especial 2004'.- Valoren i distingeixen aquelles actuacions i aquells treballs que s’hagin realitzat per a millorar o defensar la gestió dels residus i la neteja urbana en general. Els atorga la Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente ATEGRUS.