Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
serveis tràmits adreces Bústia de suggeriments i consultes

Notícies

 • El parc dels Països Catalans acollirà l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya
  Data de publicació: 10.09.14 13:32
  Santa Perpètua de Mogoda commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional que començarà a les onze del matí al parc dels Països Catalans el dijous 11 de setembre. Durant l’acte, participaran diverses entitats locals com la Coral Renaixença l’Escola Municipal de Música i Dansa, el Grup de Teatre Tàndem, el Grup de Teatre Perpetuenc, Versió Subtitulada, l'Associació de la Gent Gran i Pensionistes i el Grup Ball de Gitanes.
Moment de la presentació del vídeo
 • Un vídeo de la Festa Major explicada pels avis, el pregó
  Data de publicació: 09.09.14 12:15
  El pregó de Festa Major va estar protagonitzat per avis i àvies de Santa Perpètua amb motiu del 75 è homenatge a la gent gran. El format va ser un vídeo-pregó i es va haver de traslladar a l'Envelat a causa de la pluja, el que va ocasionar que s'endarrerís durant més de 30 minuts. El pregó repassava com era abans la festa gran del municipi i com és ara. Els protagonistes van expressar les seves preferències per algunes de les activitats i van evidenciar la seva participació activa a la festa.
 • El 75è aniversari de la Gent Gran dona el tret de sortida a la Festa Major
  Data de publicació: 05.09.14 12:40
  Una seixantena d’activitats culturals, esportives i lúdiques formen el programa de la Festa Major d’Estiu de Santa Perpètua de Mogoda que s’inicia oficialment aquest divendres 5 de setembre i es perllongarà fins dilluns dia 8. L’Ajuntament i les comissions de Festa Major i Jove, amb la col·laboració de les entitats del municipi, han dissenyat una programació amb activitats per a tots els gustos i totes les edats com indica la regidora de Cultura, Neus Garcia, “gent gran, joves, no tan joves, petits, tothom té el seu lloc, el seu acte i el seu record de la Festa Major”.
 • El 8 de setembre es posa en marxa la línia exprés e10 Barcelona-Sentmenat
  Data de publicació: 03.09.14 10:30
  El departament de Territori i Sostenibilitat te previst posar en marxa aquest dilluns 8 de setembre la línia expres e-10 Barcelona-Sentmenat. Aquesta transitarà pel centre urbà de Santa Perpètua amb parades al CIM Vallès (avinguda de l'Onze de Setembre), l'avinguda de Jacint Verdaguer (a l'alçada de Can Folguera i pont vell), avinguda de Santiga (pàrquing del Vapor) i carrer de Sant Isidre (escola Santiga).
Cartell de la Festa Major d'estiu de 2014
 • La Festa Major d'estiu es presenta amb novetats i sense Baixada de Carretons
  Data de publicació: 26.08.14 11:54
  L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, les comissions de Festa Major i Jove i les entitats del municipi ja tenen enllestida la programació de la Festa Major d’Estiu 2014 amb més d’una quarantena d’activitats, que tindran lloc entre els dies 5 i 8 de setembre. Les entitats esportives també han preparat una programació farcida de propostes, amb més d’una vintena, entre les quals destaca la primera Cursa Popular de Festa Major i l’acte central del centenari del futbol a Santa Perpètua, ambdues el dissabte 6 de setembre. Enguany, la gent gran, coincidint amb la 75a edició de l’Homenatge, tindrà un paper més rellevant i protagonitzarà el pregó i una de les exposicions de la Festa Major. El programa no comptarà amb la Baixada de Carretons i ha decidit suspendre aquesta activitat.

Agenda

Exposició REQUIEM EN RE MENOR, de Pau López Vila
75 ANYS D’HOMENATGE A LA GENT GRAN
TEMPS D'OCI OCTUBRE 14
TEMPS DE FORMACIÓ OCTUBRE 14
SPM és empresa
SPM és empresa
SPM és empresa
AULACONSUM1TRIMESTRE 14-15
SPM és empresa
SPM és empresa
Vehicle Elèctric

Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
CIF: P0826000B
C/ Plaça de la Vila, 5 - 08130 Santa Perpètua de Mogoda
Tel 93 574 32 34 - Fax 93 560 74 98
En col·laboració amb: