Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
serveis tràmits adreces Bústia de suggeriments i consultes

Notícies

Cartell de la Festa Major d'estiu de 2014
 • La Festa Major d'estiu es presenta amb novetats i sense Baixada de Carretons
  Data de publicació: 26.08.14 11:54
  L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, les comissions de Festa Major i Jove i les entitats del municipi ja tenen enllestida la programació de la Festa Major d’Estiu 2014 amb més d’una quarantena d’activitats, que tindran lloc entre els dies 5 i 8 de setembre. Les entitats esportives també han preparat una programació farcida de propostes, amb més d’una vintena, entre les quals destaca la primera Cursa Popular de Festa Major i l’acte central del centenari del futbol a Santa Perpètua, ambdues el dissabte 6 de setembre. Enguany, la gent gran, coincidint amb la 75a edició de l’Homenatge, tindrà un paper més rellevant i protagonitzarà el pregó i una de les exposicions de la Festa Major. El programa no comptarà amb la Baixada de Carretons i ha decidit suspendre aquesta activitat.
 • La Generalitat tranquil·litza l'Ajuntament de Santa Perpètua sobre l'ecoparc de Montcada
  Data de publicació: 03.07.14 12:13
  La Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya ha tranquil·litzat l'Ajuntament de Santa Perpètua sobre els nivells de formaldehid detectats al voltant de l'Ecoparc 2 de Montcada. Els resultats de tots els controls ambientals realitzats sobre l'estat actual de la qualitat de l'aire des del 2011 a la zona han estat molt per sota dels paràmetres normals fixats.
 • Bateria d'enquestes de l'Observatori Socioeconòmic de la Riera de Caldes
  Data de publicació: 26.06.14 12:25
  Des de l’Observatori Socioeconòmic de la Riera de Caldes hem iniciat dos projectes d’investigació en el marc del desenvolupament econòmic local, per a la realització dels quals ens cal la realització de diverses enquestes, adreçades a empreses i treballadors. Us convidem a respondre-les. Som conscients que la complimentació d’aquests qüestionaris comporta una inversió en temps, recurs preciós i escàs, i ens hem esforçat al màxim en la seva simplificació i agilitat.
 • El 30 de juny s'inaugura a La Promotora una nova edició de la Mostra de Turisme Jove
  Data de publicació: 25.06.14 14:36
  La Promotora acull del 30 de juny al 25 de juliol una nova edició de la Mostra de Turisme Jove que enguany està dedicada als motxillers. Una de les activitats que s’ha programat és una xerrada sobre camps de treball a càrrec del Servei Civil Internacional de Catalunya, que tindran lloc el dia 2 de juliol a les 19 hores.
L'institut Palau Ausit de Ripollet guanya la primera edició del Campionat ElectroCat
 • L'institut Palau Ausit de Ripollet guanya la primera edició del Campionat ElectroCat
  Data de publicació: 23.06.14 12:51
  El tricicle elèctric que han construït els alumnes de l’institut Palau Ausit de Ripollet ha superat totes les proves de la primera edició del Campionat Electrocat –que es va celebrar dissabte a les instal·lacions de Honda- i va guanyar front a l’Institut Castellarnau de Sabadell, l’Institut Pere Martell de Tarragona, el C.E.I.R. de Barcelona i el Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) de Santa Perpètua de Mogoda

Agenda

Exposició REQUIEM EN RE MENOR, de Pau López Vila
75 ANYS D’HOMENATGE A LA GENT GRAN
AULACONSUM1TRIMESTRE 14-15
Vehicle Elèctric
SPM és empresa
SPM és empresa
AULACONSUM1TRIMESTRE 14-15

Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
CIF: P0826000B
C/ Plaça de la Vila, 5 - 08130 Santa Perpètua de Mogoda
Tel 93 574 32 34 - Fax 93 560 74 98
En col·laboració amb: