Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
serveis tràmits adreces Bústia de suggeriments i consultes

Notícies

 • Promoció Econòmica obre les inscripcions per als cursos de l'oferta formativa pròpia
  Data de publicació: 18.09.14 15:19
  La Regidoria de Promoció Econòmica i Indústria de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha obert les inscripcions per als cursos de l'oferta formativa pròpia d'aquest segon semestre de 2014. Anglès, alemany inicial, operador de carretons, informàtica per a magatzem i normativa i ús del tacògraf són les especialitats que s'impartiran. Les inscripcions als cursos, que tenen una important subvenció municipal, s'han de formalitzar al Servei de Promoció Econòmica, situat a la Granja Soldevila.
 • L'alcaldessa demana a Ensenyament l'ampliació de mòduls de FP a l'eix de la riera de Caldes
  Data de publicació: 18.09.14 11:22
  L'alcaldessa de Santa Perpètua i presidenta de l'Associació de Municipis de l'eix de la riera de Caldes, Isabel Garcia, ha demanat al Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament, Melcior Arcarons, l'ampliació de mòduls de formació professional a l'eix de la riera de Caldes. La petició, que es centra en les especialitats de vehicle elèctric i logística, l'ha realitzat en el decurs d'una visita que Arcarons ha efectuat aquest dimecres 17 de setembre a les instal·lacions del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE).
 • El parc dels Països Catalans acollirà l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya
  Data de publicació: 10.09.14 13:32
  Santa Perpètua de Mogoda commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional que començarà a les onze del matí al parc dels Països Catalans el dijous 11 de setembre. Durant l’acte, participaran diverses entitats locals com la Coral Renaixença l’Escola Municipal de Música i Dansa, el Grup de Teatre Tàndem, el Grup de Teatre Perpetuenc, Versió Subtitulada, l'Associació de la Gent Gran i Pensionistes i el Grup Ball de Gitanes.
Moment de la presentació del vídeo
 • Un vídeo de la Festa Major explicada pels avis, el pregó
  Data de publicació: 09.09.14 12:15
  El pregó de Festa Major va estar protagonitzat per avis i àvies de Santa Perpètua amb motiu del 75 è homenatge a la gent gran. El format va ser un vídeo-pregó i es va haver de traslladar a l'Envelat a causa de la pluja, el que va ocasionar que s'endarrerís durant més de 30 minuts. El pregó repassava com era abans la festa gran del municipi i com és ara. Els protagonistes van expressar les seves preferències per algunes de les activitats i van evidenciar la seva participació activa a la festa.
 • El 75è aniversari de la Gent Gran dona el tret de sortida a la Festa Major
  Data de publicació: 05.09.14 12:40
  Una seixantena d’activitats culturals, esportives i lúdiques formen el programa de la Festa Major d’Estiu de Santa Perpètua de Mogoda que s’inicia oficialment aquest divendres 5 de setembre i es perllongarà fins dilluns dia 8. L’Ajuntament i les comissions de Festa Major i Jove, amb la col·laboració de les entitats del municipi, han dissenyat una programació amb activitats per a tots els gustos i totes les edats com indica la regidora de Cultura, Neus Garcia, “gent gran, joves, no tan joves, petits, tothom té el seu lloc, el seu acte i el seu record de la Festa Major”.

Agenda

Exposició REQUIEM EN RE MENOR, de Pau López Vila
75 ANYS D’HOMENATGE A LA GENT GRAN
TEMPS D'OCI OCTUBRE 14
TEMPS DE FORMACIÓ OCTUBRE 14
SPM és empresa
SPM és empresa
AULACONSUM1TRIMESTRE 14-15
SPM és empresa
SPM és empresa

Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
CIF: P0826000B
C/ Plaça de la Vila, 5 - 08130 Santa Perpètua de Mogoda
Tel 93 574 32 34 - Fax 93 560 74 98
En col·laboració amb: