Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
serveis tràmits adreces Bústia de suggeriments i consultes

Notícies

Cartell de les Jornades del patrimoni de 2014
 • Una visita nocturna guiada a la Granja Soldevila i el Tricentenari centren les Jornades del patrimon
  Data de publicació: 26.09.14 11:10
  Santa Perpètua celebra aquest divendres 26 de se­tembre les Jornades Europees del Patrimoni amb una visita guiada nocturna a la Granja Soldevila a les 22 i a les 23 hores a càrrec del Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM). L’entitat ha informat que el punt de trobada serà la recepció del Museu Municipal i la visita serà gratuïta amb inscripció prèvia, que caldrà fer-la a la Regidoria de Cultura.
Imatge de la Fira Medieval de l'edició de 2013
 • Promoció Econòmica obre les inscripcions per als cursos de l'oferta formativa pròpia
  Data de publicació: 18.09.14 15:19
  La Regidoria de Promoció Econòmica i Indústria de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha obert les inscripcions per als cursos de l'oferta formativa pròpia d'aquest segon semestre de 2014. Anglès, alemany inicial, operador de carretons, informàtica per a magatzem i normativa i ús del tacògraf són les especialitats que s'impartiran. Les inscripcions als cursos, que tenen una important subvenció municipal, s'han de formalitzar al Servei de Promoció Econòmica, situat a la Granja Soldevila.
 • L'alcaldessa demana a Ensenyament l'ampliació de mòduls de FP a l'eix de la riera de Caldes
  Data de publicació: 18.09.14 11:22
  L'alcaldessa de Santa Perpètua i presidenta de l'Associació de Municipis de l'eix de la riera de Caldes, Isabel Garcia, ha demanat al Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament, Melcior Arcarons, l'ampliació de mòduls de formació professional a l'eix de la riera de Caldes. La petició, que es centra en les especialitats de vehicle elèctric i logística, l'ha realitzat en el decurs d'una visita que Arcarons ha efectuat aquest dimecres 17 de setembre a les instal·lacions del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE).
 • El parc dels Països Catalans acollirà l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya
  Data de publicació: 10.09.14 13:32
  Santa Perpètua de Mogoda commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional que començarà a les onze del matí al parc dels Països Catalans el dijous 11 de setembre. Durant l’acte, participaran diverses entitats locals com la Coral Renaixença l’Escola Municipal de Música i Dansa, el Grup de Teatre Tàndem, el Grup de Teatre Perpetuenc, Versió Subtitulada, l'Associació de la Gent Gran i Pensionistes i el Grup Ball de Gitanes.

Agenda

75 ANYS D’HOMENATGE A LA GENT GRAN
TEMPS D'OCI OCTUBRE 14
TEMPS DE FORMACIÓ OCTUBRE 14
SPM és empresa
AULACONSUM1TRIMESTRE 14-15
SPM és empresa
SPM és empresa
SPM és empresa
TALLER XERRADA LES CLAUSULES ABUSIVES A HIPOTEQUES
SPM és empresa
AULACONSUM1TRIMESTRE 14-15

Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
CIF: P0826000B
C/ Plaça de la Vila, 5 - 08130 Santa Perpètua de Mogoda
Tel 93 574 32 34 - Fax 93 560 74 98
En col·laboració amb: