Vés al contingut (premeu Retorn)

ESDEVENIMENTS

per Ana Ruiz darrera modificació 07/04/2017 13:16

Seguiu l'agenda de l'Informatiu

de 01/01/2017 01:00 a 31/12/2026 23:59 Comunicació, Camí de la Granja s/n, per Sergi Alonso

L'agenda de l'Informatiu inclou totes les activitats culturals, infantils, d'entitats, etc. a Santa Perpètua de Mogoda.

Llegir Més

Taller creatiu: Com captar i retenir talent a l'empresa?

19/05/2017 de 10:00 a 14:00 per Ana Ruiz

Participa en un taller creatiu per trobar idees sobre el repte proposat amb Binnakle, el joc guanyador del primer premi del Gamification World Congress. Binnakle és un serious game que permet trobar noves solucions a qualsevol repte a l’empresa, ajudant a innovar en productes i serveis, i a afrontar nous desafiaments. Com a conseqüència, afavoreix la generació d’idees diferents en entorns més "formals", permetent millorar les idees més disruptives, en lloc de descartar-les en un primer filtre. Binnakle és el resultat d’afegir la gamificació a aquesta metodologia del procés creatiu: una expedició que porta als participants a superar 4 missions, competint per equips, per desenvolupar les millors solucions davant del repte proposat.

Llegir Més

Com fomentar les habilitats comercials

24/05/2017 de 09:30 a 13:30 Desenvolupament Local, per Ana Ruiz

OBJECTIUS: Dotar d’eines, coneixements i habilitats per saber comercialitzar amb èxit una idea, producte o servei i que els participants coneguin les fases de venda i tècniques per ser més proactius i fer més bons tancaments.

Llegir Més

Mindfulness per a la millora del meu entorn professional

de 15/06/2017 09:30 a 16/06/2017 13:30 per Ana Ruiz

El mindfulness o "atenció plena", o "consciència plena", són un conjunt de tècniques d’entrenament mental, control corporal i gestió emocional, que ens ensenyen a prendre consciència dels pensaments, sentiments, sensacions corporals i entorn que ens envolta, moment a moment i sense judici. Implica prendre consciència de qui som i què fem, reduint la reactivitat i sense deixar-se superar per les adversitats. Creat pel psiquiatra nordamericà Jon Kabat -Zin i pel mestre vietnamita Thich Nhat Hanh, actualment s’aplica en entorns educatius, sanitaris, empresarials i en programes d’entrenament personal. Els principals beneficis de practicar-lo,provats científicament, són: • Reducció de l’estrès i l’ansietat • Més autocontrol i regulació emocional • Major concentració i claredat mental • Millora de l’autoconfiança i la resiliència • Més creativitat i innovació • Millor presa de decisions • Optimització de la comunicació i desenvolupament de relacions autèntiques • Gestió eficient dels conflictes, reduint el temps i la intensitat dels mateixos • Major realització laboral i propòsit • Augment del rendiment, la productivitat i el compromís amb l’empresa.

Llegir Més

Organitza't amb eficàcia. Tècniques de gestió i planificació del temps

de 20/06/2017 09:30 a 22/06/2017 13:30 Desenvolupament Local Santa Perpètua de Mogoda, per Treball

Conèixer i aplicar solucions definitives per resoldre el problema de la manca de temps i d'organització. Aprendre a gestionar eficientment la nostra agenda mitjançant diferents tècniques i metodologies que permeten optimitzar el temps i millorar considerablement la productivitat personal i professional.

Llegir Més